Ondernemers

Parkeerterrein gebruiken voor het opwekken van elektriciteit?

Neem contact met ons op

Nuts&Co maakt ondernemers bewust van de noodzaak, maar zeker ook de voordelen van verduurzaming.
U wilt uw bedrijf verduurzamen, maar u heeft weinig tijd en wil niet teveel betalen. 
Wij brengen het energiebesparingspotentieel van uw organisatie in beeld en begeleiden bij het doorvoeren van energiebesparende maatregelen of hernieuwbare energieopwekking.

Bij energieopwekking geloven we in de kracht van het collectief. Door onderling uit te wisselen en samen te investeren in opwekcapaciteit wordt extra waarde in uw bedrijfsomgeving gecreërd.

Nuts&Co is een organisatie die energie collectieven ondersteunt bij het opzetten van een energie collectief, het ontwikkelen van opwek projecten en het organiseren van begeleiding bij het verduurzamen van individuele bedrijven. Wij werken met een netwerk van experts en financiers om projecten te ontwikkelen en te realiseren

Nuts&Co werkt o.a. samen met parkmanagementorganisaties die toegevoegde waarde willen leveren voor hun leden op het terrein van energietransitie.

Meer weten: 

Energiescan

Met onze energiescan bieden inzicht in de grote energie verbruiksposten en de best lonende aanpassingen om dit verbruik terug te dringen. Dit in combinatie met een kosten raming en de verwachte terugverdientijd.